Među rijetkim mađioničarima iz Hrvatske, Vladimir Štimac dobio je počasno priznanje svjetski renomirane udruge mađioničare iz New Yorka od njezina osnivača Tonni Hassinia.

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

IMS priznanje došlo je i u ruke Hrvatskog mađioničara Vladimira. U svijetu postoji nekoliko organizacija koje imaju brojne članove mađioničare. Jedno od najbrojnijih je IMS (International Magicians Society) koje je po svojoj brojnosti ušlo u Guenesovu knjigu rekorda po broju članova. Mađioničar Vladimir Štimac dobio je počasno članstvo od samoga predsjednika uprave g. Tony Hassinia davne 2011 godine.

Službena web stranica ove udruge nalazi se na adresi http://www.imsmagic.com/

IMS priznanje

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefoni

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj e-mailova koje smo poslali i prilimi u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini

Nazovi!