Koliko ima mađioničara u Hrvatskoj?

Koliko ima mađioničara u Hrvatskoj? Kako točno odrediti koliko ima mađioničara u Hrvatskoj? Vrlo često dobivam ovo pitanje od svojih klijenata. Tada mi se uvijek iznad glave pojavi veliki upitnik, jer naime ne znam na koji način da prebrojim koliko ima mađioničara u Hrvatskoj. Zapravo više je stvar po kojem kriteriju da krenem s brojanjem. Činjenica je da govorimo o izrazito malom broju mađioničara. Možda svega 5 ili 6. Ovaj odgovor uistinu svakoga iznenadi.

Koliko ima mađioničara u Hrvatskoj? Koji kriterij brojanja upotrijebiti?

Da li ćemo brojati koliko ljudi ima koji pokazuju trikove ili samo brojati one koji se jedino i samo ovim zanimanjem bave. Često u razgovoru s kolegama iz drugih država isto dobivam ovo pitanje. Hrvatska je mala zemlja, a ima jako mali broj profesionalnih mađioničara. Pod nazivom profesionalni mađioničar smatram da je osoba se opredijelila raditi i živjeti od ovog poziva. Amater je potpuno drugi pojam. Pod time smatram da se osoba bavi nekim primarnim poslom ili studira, a poslije svojih redovnih obaveza iz hobija se bavi trikovima. Digresija je da postoje bolji mađioničari amateri nego pojedini profesionalci.

Najoptimalnima opcija

Osoba koja želi biti profesionalac u svom poslu, treba podrediti apsolutno sve onim čime se želi primarno baviti. U koliko se odluči baviti profesionalno mađioničarstvom i da mu je to zanimanje, čeka ga težak i trnovit put.

Najlošija opcija

Pod najlošija opcija mislim u komercijalnom smislu da osoba zna neki trik (samo rješenje), a sebe plasira na tržište pod jednakim nazivom. Na taj način degradira prvenstveno sebe, profesionalne mađioničare, uništava ljepotu trikova svojim nesavršenim izvođenjem.

Koliko ima mađioničara u Hrvatskoj?

KontaktRezervacija

Koliko ima mađioničara u Hrvatskoj?

Koliko ima pokazivača trikova u Hrvatskoj?

U koliko uistinu se želite zabaviti, a pritom imati kvalitetnu uslugu onda stanite. Na pravom ste mjestu. Ovdje! Naći ćete relevantne informacije, prvoklasnu uslugu, profesionalan pristup i izvedbu. Tu sam samo radi zabave i Vas. Ja sam mađioničar Vladimir, profesionalni hrvatski mađioničar s dulje od 25 god radnog iskustva. Sakupljač dragocjenih trikova, znanja i referenci rada. Javite se mojem marketinškom timu i zatražite još danas svoju ponudu. Učinimo Vaše događanje najboljim do sada. Stojim na raspolaganju za Vas.

Marketing

Mađioničar Vladimir

Dobivajte na svoj e-mail jednom mjesečno novosti iz mađioničarskog svijeta. Predbilježite se na newsletter mađioničara Vladimira.

Predbilježba na naš newsletter

* obavezan unos e-mail adrese