Michael Vincent i Vladimir poslali su poruku svijetu

Michael Vincent i Vladimir poslali su poruku svijetu. Ovo druženje je bilo sve samo ne poslovno. Koliko god se trudili da posao i sve obaveze koje imamo uz sebe zapravo budu iza nas, tema koja nosi naziv MAĐIONIČAR nije jednostavno mogla nestati. Taj trik niti jedan od nas ne znamo. Uvijek se vratimo našoj najdražoj temi. Pogađate o kojoj se radi. Krenimo redom. Michael ili kako ga svijet zove skraćeno Mike došao je u Zagreb 02.01.2017. Pozvao sam ga kao prijatelja, kao brata, kao čovjeka koji je kum moga sina, kao osoba koja je visoko renomirana u svijetu trikova. Jednostavan i skroman čovjek visokog kalibra sletio je oko podneva u Zagreb. Prije toga nismo objavljivali vrijeme dolaska na društvenim mrežama jer smo željeli da ima maksimalnu privatnost. U pratnji naših osobnih čuvara došli smo u moj dom. Umoran od prošlomjesečne svjetske turneje odmorio je u nekoliko navrata kako bi što prije izašao iz “Jat lag-a”.

Zašto su Michael Vincent i Vladimir poslali su poruku svijetu

Michael Vincent i Vladimir poslali su poruku svijetu

Vladimir i Michael

Da to je dobro pitanje. Naime u nekoliko dana druženja došli smo do nekih spoznaja o kolegama i ljudima koji su uistinu predivni, dobri, pozitivni, međutim uvijek postoje i oni drugi. Svaki uspjeh bi degradirali, svaku pozitivu bi neutralizirali, a svaki neuspjeh bi maksimalizirali i naglasili. Video možete pogledati ispod teksta.

Sve se u životu dešava iz nekog razloga i tko zna zašto je to dobro. Mnogi me pitaju odakle uopće znaš Michaela. Povijest seže u 2006. godinu na svjetski kongres mađioničara u Švedskoj (FISM). Doslovno na stanici vlaka sreo sam Njega. Jednostavna ljudska priča dovela nas je do danas kada jedan druga oslovljavamo bratom. Gotovo svakodnevna komunikacija zahvaljujući pametnoj tehnologiji pomaže mi u kreiranju te prelasku mosta gdje sam ne mogu u poslovnom smislu. On ima odgovor na puno pitanja. Kada mi je potrebna potpora u radu ili sam u nekoj nedouimici, doslovno njega mogu u svako doba dana ili noći kontaktirati. Ponekada satima pričamo o nekom najsitnijem detalju. On je perfekcionist i sve mora biti najbolje.

Dobivajte na svoj e-mail jednom mjesečno novosti iz mađioničarskog svijeta. Predbilježite se na newsletter mađioničara Vladimira.

Predbilježba na naš newsletter

* obavezan unos e-mail adrese