Turistička magic TOP animacija

minimalna priprema za maksimalan čaroban užitak

Turistička magic TOP animacijaTuristička magic TOP animacija. Sigurno se pitate o čemu se točno radi. Nešto novo ili nešto starije prerađeno u novo svježe ruho? Bili ste dakako na godišnjem odmoru, restoranu, hotelu, kampu ili svom najdražem turističkom odredisštu.

Uz sve ljepote i dimenzije zabave možda ste naišli i na TOP animaciju uz mađioničara.

Posebna vrsta i NAJJAČA ANIMACIJA koja Vas može na ljetnom putovanju presresti i očarati.

♠ Ne znate kako se mađioničar stvorio?

Niste u snu. Iako samo u snovima odjednom se nađete u središtu nekog događaja. Ovdje Vam na elegantan i nenametljiv način mađioničar pristupi i pokaže vizualan trik čiji ste upravo Vi sudionik. Ne radi se o klasičnim trikovima da Vas netko bude prepilio ili da poletite, već o modernim i sofisticiranim trikovima. Osim fuzije u kojoj su govor tijela, odlična mimika, jendostavna gestikulacija te snažna psihologija najbolji odabrano trikovi učiniti će nevjerojatnu pustolovinu pred Vama.

♠ Gdje? ♠ Šta? ♠ Kako? ♠ Zašto?

Mađioničar ne nosi kofere opreme uz sebe. Sve što mu je potrebno to ste Vi. Kao pojedinac ili grupa ljudi koja se želi vrhunski zabaviti i animarati. Stoga s punim pouzdanjem Vam preporučamo da Vas sustigne tursitička magic TOP animacija koju za Vas izvodi spektakularni i neodoljivi mađioničar Vladimir.

Idealne destinacije za ovu vrstu zabave:

hoteli, kampovi, šetalište, plaže, restorani, coktaile barovi. . . sva mjesta gdje se zadržavaju ljudi, a želite im podariti dašak glamura i posebnosti pred njima. Nije obavezno da je ljeto

Želite pogledati moj promotivni video? Svakako zatražite svoj BESPLATAN primjerak koji ćete dobiti na USB-u. Za dobivanje potrebno je popuniti pristupnicu nakon čega potpisujemo Ugovor o autorskom djelu. Materijal NIJE MOGUĆE nabaviti preko Youtube, Vimeo, Facebooka-a i sl. online servisa. PRISTUPNICA

Nekoliko prednosti ovog programa u odnosu na klasičan mađioničarski nastup:

✓ Mađioničar ne nosi 3 torbe opreme da vuče za sobom
✓ Trikovi se zbivaju tamo gdje je publika
✓ Minimalna oprema koju gosti vide, a maksimalan efekt
✓ 100% mobilnost u izvođenju
✓ 100% zabavno i atraktivno
✓ Nebitno kojim jezikom gosti komuniciraju
✓ Generira se odmah program prema afinitetu gosta
✓ Atipičan management i animacija
✓ Vladimir je začetnik i pionir ove vrste zabave u Hrvatskoj
✓ Jamstvo kvalitete

Slobodno se javite 8 – 16 sati u naš ured na broj +385 98 229 718 ili +385 91 252 12 92

99% najčešće postavljanih pitanja i odgovora možete pronaći OVDJE

U koliko NE pronalazite odgovor vezan za ovu temu svakako nam se javite i s punim povjerenjem obratite. Tim smo iskusnih profesionalaca s kojima ćete provesti nekoliko minuta ugodne telefonske konverazcije. Odgovori na pitanja koje dajemo su direktni, cjeloviti, potpuni i točni. Veselimo se razgovoru s Vama i vidimo na Vašem omiljenom događaju uz našeg mađioničara.

Pošaljite nam upit