Virtualni mađioničarski show u nekoliko super jednostavnih koraka:
1. Dogovorite s nama željeni termin. Možete telefonski, mailom ili kroz online obrazac
2. Preuzmite službenu aplikaciju (platformu) za gledanje, pr. Zoom
3. Povežite se s nama putem linka kojeg dobivate na WhatsApp ili E-mail
4. Ne zaboravite kokice i osmijeh, a maska sigurno ne treba!

Spoji se iz bilo kojeg kutka svijeta

Virtualni mađioničarski show je dostupan kroz sljedeće besplatne platforme:
1. Zoom (preporučeno)
2. Microsoft Teams
3. Google Meet
4. Skype

Spoji se mobitelom

Spoji se tabletom

Spoji se laptopom

Spoji se stolnim računalom

Virtulani mađioničarski show, što očekivati?
Mađioničar Vladimir će unaprijed pripremiti svoju video opremu za rad uz popratne efekte. Tu se podrazumijeva 4K kamera za vrhunsku kvalitetu slike u full HD rezoluciji, super brzi intenet na koji smo povezani, kulisu koja je 3D kao da se nalazimo na pravoj velikoj pozornici, rasvjetu… Od mađioničarske opreme sve bude pripremljeno kao da se predstava održava u Vašem stanu. Djeca imaju kompletan uvid u sve. Dvosmjerna komunikacija se odvija u realnom vremenu,  a trikovi koje djeca budu gledala su na najvišem profesionlanom nivou.

⭐⭐⭐⭐⭐

Super je bilo preko Zooma gledati trikove, pričati. Najviše mi se svidjelo to da niste gledali na vrijeme i jednostavno opuštena i dobra zabava

Lucija Z. iz Zagreba

⭐⭐⭐⭐⭐

Super. Nas 20ak se skoro spojilo, Vladimir sa svima komunicirao i odlično nasmijao ekipu. Ponoviti ćemo bez obzira na rođendane. Zabava koja vrjedi svake kune.

Ivan R. iz Dubrovnika

⭐⭐⭐⭐⭐

Prvo smo bili skeptični, ali nakon Vladimirovih trikova i lakoće kako smo sve dogovorili i kako se odigralo, mogu samo uputiti riječi preporuke. Teška vremena u kojima smo se ipak zabavili. Hvala Vladimir

Violeta B. iz Zagreba

⭐⭐⭐⭐⭐

Što da kažem osim da je ovo bolje nego što smo mislili. Bio si kod nas prije 3 godine i ovo je odlična zamjena za zabavu na rođendanu kada se već ne može zabaviti više od 10 djece, a nas je bilo preko 30. Cijeli razred od Vite 🙂 Pohvala. Bravo!!

Vlatka U. iz Rijeke

Nazovi!