Znate li što sve pitaju mađioničara? Iznenadili bi se ili nasmijali

Znate li što sve pitaju mađioničara? Iznenadili bi se ili nasmijali kada čujete neka pitanja. Često mi se dogodi da ću predvidjeti neko pitanje koje mi prije ili nakon nastupa netko od gledatelja ili domaćina postavi. Iskreno u sebi se nasmijem, jer se ista pitanja godinama pojavljuju.

Znate li što sve pitaju mađioničara?

Iskreno mogao bih složiti TOP 10 prečestih pitanja. Evo nekoliko:

  • Kako je Dynamo stavio mobitel u flašu?
  • Kako je Copperfield prošao kroz Kineski zid?
  • Šta misliš je li moguće naštimati partiju pokera?
  • Da li smiješ ulaziti u casino i igrati Black Jack?
  • Koliko Ti treba da naučiš neki trik?

I tako dalje…uglavnom na ova pitanja imam spremljene odgovore, jer nemam namjeru nikome reći da na ta pitanja svakodnevno odgovoram.

Povratak na blog

Znate li što sve pitaju mađioničara? Nije nimalo dosadno niti bez razloga. Svatko je znatiželjan i voli pogledati mađioničarski trik. Zato je mađioničar tu. Osim da zabavi, educira i razveseli publiku vrlo rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Bez obzira koliko se često ista pitanja ponavljala. Imate li i Vi pitanje za mađioničara? Slobodno se javite na naš e-mail (online formular za postavljanje pitanja) i postavite najoriginalnije pitanje. Ako se takvo nađe objaviti ćemo ga javno (bez Vaših osobnih podataka). Jedva čekam.

Dobivajte na svoj e-mail jednom mjesečno novosti iz mađioničarskog svijeta. Predbilježite se na newsletter mađioničara Vladimira.

Predbilježba na naš newsletter

* obavezan unos e-mail adrese