Vladimir

profesionalni HR mađioničar

Koja je realna cijena usluge mađioničara?

Pokušati ću Vam objasniti koja je cijena moje usluge, što sve utječe na cijenu, kako se cijena mijenja na temelju kojih parametara, što zapravo plaćate. . .  i zašto upravo odabrati baš mene

A gdje su moji troškovi. . .

Interneta, telefona, doprinosa, trošak održavanja službenog računa, licence za software, garderoba, kemijsko čišćenje, vrijeme koje dajem dok se pripremam za nastup, vrijeme koje mi je potrebno da dođem do Vas, odradim program, vratim se doma. . . Novac koji dobijem od Vas treba biti dovoljan da prehranim sebe i obitelj. 

Izračunajte sami

Jedna prosječna mađioničarska predstava košta oko 150 €. Mađioničari najčešće gostuju vikendom. Mjesec ima samo 4-5 subota. Dakle govorimo o maksimalnom iznosu od 1000€ u koliko je svaki vikend radni. Je li to dovoljno da se podmire svi troškovi? 

Što zapravo plaćate?

Staž

Imam dug aktivni radni staž od preko 30 godina. U tom periodu sam se educirao, učio nove vještine, usavršavao postojeće, “brusio” znanja na pravim događanjima, analizirao sam greške. . . 

Nevidljivi troškovi za korisnike

Dok ovo čitate, tekst je netko trebao napisati, postaviti ga na internet stranicu, osigurati ime domene, zakupiti internet prostor, održavati stranicu urednom… Da bih mogao Vama izdati račun, a samim time platiti porez, doprinose i ostalo trebao sam otvoriti obrt, naći knjigovođu, nositi papirologiju svojim autom kojeg isto moram održavati od redovnog servisa, originalnih dijelova da bude siguran za vožnju. . . Imam trošak za nabavku profesionalne mađioničarske opreme s kojom vježbam i drugu s kojom nastupam. Oprema mora biti kvalitetna, a prezentacija i izvođenje besprijekorno.

Stara priča

Oduvijek je postojala uzrečica: “Koliko para, toliko muzike!” Uistinu je točna, jer mnogi entuzijasti i ljubitelji ove predivne umjetnosti koji znaju “samo rješenje” trika predstaviti će Vam se kao mađioničari. Njihove cijene su 10-25€ za dječji rođendan. Međutim mađioničar nije nužna zabava i nije lako kasnije djeci objašnjavati zašto im je bilo loše. Elegantnije je jednom godišnje priuštiti nastupa pravog mađioničara, gdje će cijelu godinu biti lijepe uspomene i svakako ćete zaželjeti sljedeće godine ponoviti ono što Vam se svidjelo. Zato sam ja tu da Vam dam kvalitetnu čarobnu zabavu s ciljem da se svi fantastično zabave.

MAĐIONIČAR VLADIMIR | Javni nastup u Velikoj Gorici 17.11.2023

Ne čekajte sutra, već sada mi se javite i kreirajmo zabavu