Mađioničar na Vašem vjenčanju jedini može i zna kako vrhunski zabaviti prisutne goste. Da bi bilo manje nervoze i stresa tijekom svadbenoga događaja, najtoplija preporuka je ekskluzivni mađioničar koji će svojom pojavnošću i trikovima izbrisati tremu i stres i učiniti događaj pravom avanturom.

Sastanak s mađioničarom

Da bi cijelo događanje bilo BEZ STRESA, predlažemo Vam kratak sastanak s mađioničarom uz BESPLATNU 10 minutnu demonstraciju na području grada Zagreba.

✔ Dogovoriti ćemo sve detalje
✔ Vrijeme početka čarolije
✔ Saslušati Vaše želje i prijedloge
✔ Dati najbolji prijedlog

Pripremio sam Vam 3 zanimljiva paketa za Vaše vjenčanje. Ako je potrebno nešto van toga, svakako nam napomenite

Ako ste u potrazi za nečim posebnim i iznenađujućim za vašu svadbu, zašto ne biste razmislili o uzimanju mađioničara? Mađioničar Vladimir će biti hit na vašoj svadbi i dati vašim gostima nezaboravan dan pun čarolija i zabave.

Prvo, mađioničar će biti neizostavan dio zabave na vašoj svadbi. Gosti se uvijek vole iznenaditi i diviti se trikovima koje mađioničar izvodi. Oni će se truditi da razumiju kako je mađioničar učinio neki trik i biti oduševljeni kad vide stvari kako nestaju ili se pojavljuju iz ničeg. To će ih sigurno nasmijati i dati im nezaboravan dan pun čarolija.

Mađioničar također može biti odličan način da se vaši gosti druže i socijaliziraju. Mađioničar će ih zabaviti i naučiti ih nečemu novom, što će im pomoći da se opuste i uživaju u svadbenom danu.

Ali, zašto bi se odlučili za mađioničara Vladimira? Vladimir je jedan od najboljih mađioničara u zemlji. On je profesionalac s 30 godišnjim iskustvom i zna kako zabaviti ljude na svadbi. On izvodi trikove koji su prilagođeni odraslima i zna kako ih zaintrigirati i nasmijati. Također je strpljiv i sposoban da se prilagodi različitim situacijama, što ga čini idealnim za svadbe.

Ukratko, ako želite da vaši gosti imaju nezaboravan dan pun čarolija i zabave, uzimanje mađioničara je odlična ideja.

Mađioničar na Vašem vjenčanju

⭐⭐⭐⭐⭐

Mađioničar Vladimir je najbolji odabir. GARANTIRANO!!! Potvrdili naši korisnici!

Zašto mađioničar na Vašem vjenčanju je odlično rješenje?
Odgovor na ovo pitanje uistinu je jednostavan. MAĐIONIČAR zna i može kako ZABAVITI prisutne ne samo trikovima već i jednostavnom komunikacijom s gostima. Pokazuje trikove na nenametljiv i jednostavan način. Nemate pojma kada postajete dio najljepšeg mađioničarskog nastupa. Vjerovati ćete da razgovarate o vedrim temama, a već ste u svijetu čarolije.
Neka bude posebno i čarobno

Nije li to posebno? Mađioničar će prodefilirati među uzvanike i svakome prema osobnom interesu pokazati kratke i nevjerojatno moćne mađioničarske trikove.

Mađioničar

Cijena usluge

Neki će smatrati da je mađioničar na Vašem vjenčanju bacanje novca. Nikako! Evo primjer. Na malu stolnu vazu s cvijećem potrošiti ćete 10€. Imate 25 – 30 stolova na kojoj su male vaze. Potrošili ste 250 – 300 €. Idućeg dana nitko se neće sjetiti da je ispred njega bila mala vaza sa cvijećem, ali će se jako dobro sjetiti da je ispred njega bio mađioničar koji ga je oduševio. Što ćete odabrati, malu vazu ili mađioničara?

Mađioničar

Mađioničar na Vašem vjenčanju✔ Profesionalni mađioničar zna zabaviti goste
✔ Nenametljiv i poseban pristup gostima
✔ Trikovi za pamćenje
✔ Kratko i super efektno
✔ Nesvakidašnji doživljaj koji se pamti
✔ Hrv. ili eng. govorno područje pokriveno
✔ Jedina vrsta zabave i animacije koju NIKADA neće Vaši gosti zaboraviti
✔ BONUS PROGRAM: ako se pokaže golemi interes za trikove, a događa se svaki puta, dobivate BESPLATAN mini show od 15 minuta

➪ Trajanje 30 minuta
➪ Priprema do 10 minuta
➪ Tailor made show po Vašoj mjeri
➪ Hrv. i eng. govorno područje
➪ Mađioničar je na jednoj lokaciji (stol) i pokazuje trikove, a gosti prilaze k njemu
➪ Fotografiranje dozvoljeno, a video snimanje nije dozvoljeno u koliko drugačije ne dogovorite prethodno s mađioničarom
➪ Cijena 265.45 € / 2000 HRK, plaćanje 50% akontacija na samom sastanku, a ostatak kada mađioničar dođe na vjenčanje prije početka programa

➪ Trajanje 45 minuta
➪ Priprema do 10-15 minuta
➪ Tailor made show po Vašoj mjeri
➪ Hrv. i eng. govorno područje
➪ Mađioničar može biti na jednoj lokaciji i pokazivati trikove ili obilaziti goste i njih animirati
➪ Fotografiranje dozvoljeno i video snimanje do 5 minuta
➪ Cijena 398.17 € / 3000 HRK, plaćanje 50% akontacija na samom sastanku, a ostatak kada mađioničar dođe na vjenčanje prije početka programa

➪ Trajanje 120 minuta
➪ Priprema do 15 minuta
➪ Tailor made show po Vašoj mjeri
➪ Hrv. i eng. govorno područje
➪ Mađioničar pokazuje trikove gostima kada žele i koliko god žele unutar naznačenog vremenskog perioda bez pauze
➪ Fotografiranje dozvoljeno i video snimanje do 15 minuta
➪ Cijena 929.06 € / 7000 HRK , plaćanje 50% akontacija na samom sastanku, a ostatak kada mađioničar dođe na vjenčanje prije početka programa

➪ BEZ financijske nadoknade
➪ U koliko je potrebno dobivate dodatnih 15 minuta programa
➪ Najaviti prije nego mađioničar završi program

Nazovi!