Mađioničar Vladimir Štimac, info kutak

Mađioničar Vladimir Štimac, info kutakJa sam Vladimir Štimac. Profesionalni mađioničar iz Hrvatske. Područja rada kojima sam posvetio vrijeme u edukaciji i intenzivnom radu su karte (closeupmagictricks) i dječje mađioničarstvo predviđeno za svaki profil. Unatrag 25 godina bio sam sudionik velikih mađioničarskih događanja uključujući i FISM. Na nekim kongresima bio sam kao posjetitelj, a na nekima i natjecatelj. Kao natjecatelj osvojio sam 1991. i 2007. godine prvo mjesto. Kategorija trikovi s kartama.

Uzor u radu

Uzor u mom radu je definitivno veličanstveni i svjetski renomirani mađioničar Michael Vincent koji je ujedno i moj najbolji dugogodišnji prijatelj i osoba koju doživljavam poput brata. Osoba koju sam osobno pozvao u glavni grad Hrvatske da održi predavanje te gostuje na gala večeri koju sam organizirao i sponzorirao kao mađioničarski događaj koji je okupio 60-ak inozemnih i domaćih mađioničara amatera i profesionalaca. Službeni naziv događaja bio je„Magic weekend in Zagreb 2014“.
Svaki trik volim pojednostaviti kako bi izgledao što pristupačnije, prirodnije i jednostavnije za gledanje te na taj način ne pokazujem nadmoć nad publikom, već se svrstavam na nivo koji je sam gledatelj odabrao.

Elite High Class Magic Show

Elite High Class Magic Show  je naziv pod kojim nastupam za renomirane uglednike s ciljem odlične mađioničarske zabave koja se zbiva ispred njih.
Moji trikovi su fuzija psihologije, govora tijela i mađioničarske umjetnosti upakirano u predivan program u kojem publika aktivno sudjeluje s ciljem nesvakidašnje zabave.
Mjesta gdje najčešće gostujem su casina, korporativna događanja, promotivna događanja te ponekad djelujem kao dvojnik glumcima kada je potrebna „vratolomija“ s kartama koju sam glumac ne može realno izvesti. Želite li me bolje upoznati ili rezervirati program, svakako se javite u moj PR ili management koji vrši pregovore za nastupe.
Službena web-stranica je na adresi www.madjionicar.hr

Trebate dodatnu informaciju ili rezervirajte moj program još danas

Članstva

Mađioničar Vladimir Štimac, info kutak o članstvima u mađioničarskim udrugama

Mađioničar Vladimir je doživotni član mađioničarske udruge.

  • International Magicians Society osnivača Tony Hassinia, službena web-stranica je na adresi www.imsmagic.com
Nazovi sada!