Mađioničar Vladimir Štimac, info kutak

Ja sam Vladimir Štimac. Profesionalni mađioničar iz Hrvatske. Područja rada kojima sam posvetio vrijeme u edukaciji i intenzivnom radu su karte (closeupmagictricks) i dječje mađioničarstvo predviđeno za svaki profil. Unatrag 25 godina bio sam sudionik velikih mađioničarskih događanja uključujući i FISM. Na nekim kongresima bio sam kao posjetitelj, a na nekima i natjecatelj. Kao natjecatelj osvojio sam 1991. i 2007. godine prvo mjesto. Kategorija trikovi s kartama.

Uzor u radu

Uzor u mom radu je definitivno veličanstveni i svjetski renomirani mađioničar Michael Vincent koji je ujedno i moj najbolji dugogodišnji prijatelj i osoba koju doživljavam poput brata. Osoba koju sam osobno pozvao u glavni grad Hrvatske da održi predavanje te gostuje na gala večeri koju sam organizirao i sponzorirao kao mađioničarski događaj koji je okupio 60-ak inozemnih i domaćih mađioničara amatera i profesionalaca. Službeni naziv događaja bio je„Magic weekend in Zagreb 2014“.
Svaki trik volim pojednostaviti kako bi izgledao što pristupačnije, prirodnije i jednostavnije za gledanje te na taj način ne pokazujem nadmoć nad publikom, već se svrstavam na nivo koji je sam gledatelj odabrao.

Posebne vještine i znanja

osim mađioničarske vještine i znanja
Komunikacijske vještine
Psihologija
Neverbalna komunikacija je način kojim ljudi komuniciraju bez riječi, bilo namjerno ili nenamjerno. Neverbalno ponašanje se koristi za: izražavanje emocija, pokazivanje stavova, odražavanje osobina ličnosti i poticanje ili mijenjanje verbalne komunikacije. izvor Wikipedia

Elite High Class Magic Show

Elite High Class Magic Show  je naziv pod kojim nastupam za renomirane uglednike s ciljem odlične mađioničarske zabave koja se zbiva ispred njih.
Moji trikovi su fuzija psihologije, govora tijela i mađioničarske umjetnosti upakirano u predivan program u kojem publika aktivno sudjeluje s ciljem nesvakidašnje zabave.
Mjesta gdje najčešće gostujem su casina, korporativna događanja, promotivna događanja te ponekad djelujem kao dvojnik glumcima kada je potrebna „vratolomija“ s kartama koju sam glumac ne može realno izvesti. Želite li me bolje upoznati ili rezervirati program, svakako se javite u moj PR ili management koji vrši pregovore za nastupe.
Službena web-stranica je na adresi www.madjionicar.hr

Trebate dodatnu informaciju ili rezervirajte moj program još danas

Članstva

Mađioničar Vladimir Štimac, info kutak o članstvima u mađioničarskim udrugama

Mađioničar Vladimir je doživotni član mađioničarske udruge.

  • International Magicians Society osnivača Tony Hassinia, službena web-stranica je na adresi www.imsmagic.com

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
mogu li Vam pomoći?
Powered by