Mađioničar u vrtiću ili školi

Mađioničar u vrtiću ili školi

mađioničarska predstava "Čarobni štapić"

Mađioničar Vladimir stvara nezaboravna iskustva koja inspiriraju, zabavljaju i potiču kreativnu zabavu i radost kod djece.

S našim interaktivnim predstavama, djeca će biti uronjena u svijet mađioničarskih trikova, smijeha i iznenađenja. Svaki trik je pažljivo osmišljen kako bi potaknuo razmišljanje, razvoj kreativnosti i pobudio znatiželju kod djece. Kroz naše nastupe, djeca ne samo da uživaju u čaroliji trenutka nego su i sudionici predstave što dodatno pobuđuje zanimanje za nečim drugačijim.

Naši programi prilagođeni su svakoj dobi i razini razumijevanja, bilo da se radi o vrtićkoj skupini ili osnovnoškolskom razredu. Uz to, naš mađioničar je iskusnan u radu s djecom i stvaraju siguran i poticajan prostor za svaku izvedbu.

Neka vaša djeca dožive čaroliju koja će ih oduševiti i potaknuti njihovu maštovitost. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno stvorili nezaboravno iskustvo koje će obogatiti vašu vrtićku ili školsku atmosferu!

Mađioničarska Radionica za djecu by Magic Vladimir
Mađioničarska Radionica za djecu by Magic Vladimir
Mađioničarska Radionica za djecu by Magic Vladimir

Preuzmite službeni plakat

Službeni plakat možete korisiti samo za potrebe gostovanja mađioničara Vladimira uz prethodni dogovor. Veličina .zip datoteke je oko 4.8 MB. Mađioničar za vrtić ili školu može dostaviti tiskani plakat.

Dodatne korisne informacije:

  • Trajanje predstave oko 30-35 min
  • Preporučeni uzrast 4+ god
  • Cijena karte su 6 € za 1 dijete, a u braća su 10 €
  • Plaćanje na službeni IBAN
  • Minimalan broj 50 djece
  • Prethodno obavezan dogovor sa djelatnikom vrtića / škole