Naputak o otkazivanju dogovorenog termina

Često nam se javljate i pitate koja su prava i obveze u koliko rezerviram termin, a zbog nekog razloga dolazi do promjene. U nastavku smo za Vas pripremili najkraći mogući opis opcija. U koliko je potrebno dodatno pojašnjenje, svakako nam se javite, stojimo Vam na usluzi. U nastavku je Naputak o otkazivanju dogovorenog termina


Točka 1.

U slučaju da želite otkazati rezervirani termin zabavnog programa, molimo vas da nas obavijestite što prije. Otkazivanje se može izvršiti putem e-pošte  ili preko WhatsApp-a na broj +385 91 252 12 92 gdje ostaje digitalno zabilježeno otkazivanje.

Točka 2.
Ukoliko otkazivanje obavite unutar 24 sata nakon rezerviranog termina, bit ćete u mogućnosti dobiti povrat novca u iznosu koji ste platili za uslugu (akontacija ili puni iznos).

Točka 3.
Ukoliko otkazivanje rezerviranog termina obavite nakon dulje od 24 sata, povrat novca nije moguć, ako ste prethodno platili uslugu kao akontaciju ili puni iznos.

Točka 4.
Ukoliko otkazivanje rezerviranog termina obavite nakon dulje od 24 sata, dužni ste podmiriti naknadu u minimalnom iznosu 150 €.

Točka 5.
Ukoliko želite promijeniti termin za drugi datum, smatra se da ste prethodni termin otkazali. To znači da nećete dobiti povrat novca za prethodno rezervirani termin, ali ćete moći zakupiti novi termin po punoj cijeni usluge sukladno aktivnom cjeniku u koliko je novi termin dostupan.

Točka 6.
U koliko ste termin prvobitno samo predbilježili i nakon toga nam javili da ga želite rezervirati, pa potom nakon dulje od 24 sata otkazali, vrijedi točka 4. ovog naputka.

Točka 7.
U koliko ste platili uslugu kao akontaciju ili puni iznos, a mađioničar ne može doći odraditi dogovorenu uslugu, novac Vam se u 100% iznosu bude vratio, što znači da nemate nikakav rizik prilikom uplate.

 


U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte, rado ćemo vam pomoći.

Neke odgovore na često postavljana pitanja potražite i ovdje