Mađioničarska radionica s Vladimirom

Mađioničarska Čarobna radionica

Mađioničarska Čarobna radionica s Mađioničarom Vladimirom pruža djeci priliku da nauče mađioničarske trikove bez velikih ulaganja u opremu. Ova dječja radionica može se održati na bilo kojoj lokaciji, a Mađioničar Vladimir donosi svu potrebnu opremu. Trajanje radionice prilagođava se potrebama i uzrastu djece, obično između 90 i 120 minuta.

Djeca će vidjeti i naučiti nekoliko trikova koje Mađioničar Vladimir izvodi na početku radionice radi motivacije. Nakon toga slijedi set trikova koji će biti izveden kao mala predstava, a zatim će Mađioničar Vladimir detaljno objasniti i dati smjernice za izvođenje svakog trika. Sva potrebna oprema bit će dostupna djeci, tako da roditelji neće morati kupovati skupu mađioničarsku opremu.

Na radionici će djeca moći izraditi vlastite “čarobne rekvizite” s materijalima koje donosi Mađioničar Vladimir. Na kraju radionice, svako dijete će izvesti trik koji je naučilo, a svi će dobiti zahvalnice ili diplome za uspješno sudjelovanje.

Cijena radionice u Zagrebu, u trajanju od 90-120 minuta sa svim potrebnim materijalima koje donosi Mađioničar Vladimir, iznosi 230 € za sve sudionike radionice. Preporučeni broj djece je 10, sličnog ili istog uzrasta.

Rezervirajte svoju radionicu danas i pružite djeci nezaboravno iskustvo čarolije!

💥 Svi polaznici radionice imaju i 10% popusta na uslugu nastupa mađioničara na svom rođendanu. Opis je ovdje