Mađioničarska radionica s Vladimirom

Oduvijek ste željeli naučiti neki super mađioničarski trik, a da pritom ne trebate previše investirati u opremu? Mađioničarska radionica s Vladimirom je odlično rješenje za Vaše klince i prijatelje. Mađioničar Vladimir kojeg klinci zovu i “Mađioničar s RTL Kockice” pripremio je pravu dječju radionicu.

Može se održati na bilo kojoj lokaciji. Sve što je potrebno su veliki stol i stolice, a cjelokupnu opremu za rad Vladimir Vam donosi na mjesto održavanje. Trajanje je obično oko 90 – 120 min ovisno o broju trikova, uzrastu djece (manja djeca ima niži prag koncentracije i pažnje),  pa se sve 100% prilagođava Vašim potrebama.

Što budu djeca naučila i vidjela?

Na početku mađioničar Vladimir pokazat će 3 trika koja NE  objašnjava, čisto motivacijski da se zainteresira djecu. Nakon toga ide set trikova u trajanju 10ak minuta kao malena predstava, a sve te trikove kasnije bude detaljno objasnio i dao odlične smjernice kako i što bolje napraviti i izvesti trik. Oprema za rad je dostupna svakom djetetu, a to znači da roditelj neće imati nikakve izdatke za kupnju mađioničarskih trikova, jer profesionalni trikovi su izrazito skupi. Na radionici će djeca sama s materijalima koje mađioničar donese moći izraditi svoje “čarobne rekvizite” koje nose doma.

Na kraju druženja radionice, svako dijete pokazuje trik koji je vidio, a najuspješniji (svi) dobivaju zahvalnice / diplome za uspješnu suradnju.

Svidjelo Vam se? Rezervirajte već danas svoju radionicu.
Cijena radionice u Zagrebu za 90 – 120 min sa repromaterijalom koji Vladimir donosi iznosi oko 199.08 € / 1500 HRK  za svu djecu na radionici.
Optimalan broj djece je 10, sličnog ili jednakog uzrasta.
Svi polaznici radionice imaju i 10% popusta na uslugu nastupa mađioničara na svom rođendanu. Opis je ovdje

Nazovi!