HRT 05.07.2022

Hrvatska danas, Radionica Čarobni štapić u KUC Travno

Mađioničar Vladimir Štimac također vodi radionice pod nazivom “Čarobni štapić” u KUC Travno, posebno namijenjene djeci tijekom ljetnih praznika. Ove radionice pružaju djeci priliku da se zabave, nauče kreativne trikove i usavrše svoje vještine u mađioničarstvu.

Radionica “Čarobni štapić” otvorena je za sve djecu, bez obzira na njihovo prethodno iskustvo. Apolutni početnici su također dobrodošli jer će radionica početi s osnovama mađioničarstva i polako razvijati vještine polaznika.

Vladimir Štimac s velikom strašću prenosi svoje znanje na mlade polaznike. Kroz interaktivne i edukativne aktivnosti, djeca će se upoznati s raznim trikovima, tehnikama i prezentacijom. Radionica će također poticati razvoj kreativnosti, samopouzdanja i vještine javnog nastupa kod djece.

Svaka radionica “Čarobni štapić” bit će osmišljena na način da djeca aktivno sudjeluju, praktično vježbaju i usvajaju nove vještine. Vladimir će pažljivo voditi svaki korak, pružajući polaznicima individualnu podršku i mentorstvo. Kroz strukturirane lekcije i praktične primjere, djeca će imati priliku naučiti i izvesti razne mađioničarske trikove.

Ove radionice nisu samo zabavne, već pružaju i brojne druge koristi za djecu. Kroz mađioničarsku umjetnost, djeca će razvijati kreativno razmišljanje, logiku, fokus i motoričke vještine. Također će imati priliku izgraditi povjerenje u sebe i svoje sposobnosti, što će im koristiti i izvan mađioničarskog područja.

Nakon završetka radionica, djeca će imati priliku pokazati svoje naučene trikove i prezentirati ih pred drugim polaznicima i njihovim obiteljima. Ova prilika omogućuje djeci da pokažu svoj napredak, steknu samopouzdanje i uživaju u zajedničkom iskustvu sa svojim vršnjacima.

Radionica Čarobni štapić u KUC Travno

Rezervirajte nastup mađioničara Vladimira za gostovanje u Vašem mediju. Televizija, radio, interview za web portal ili tiskovine. Javite se u naš kontakt centar.