Otkazivanje termina i privatnost

Otkazivanje termina i privatnostJedno od najčešćih pitanja mnogih naših korisnika usluga je kako mogu otkazati termin nakon što smo izvršili rezervaciju?! Pokušati ćemo Vam na najjednostavniji način objasniti. Ne postoji Zakonom pisan način kako dogovoreni i potvrđeni termin se otkazuje. Koje su posljedice te da li postoji vrijeme otkazivanja termina definirano.

Svako poduzeće ima u svom poslovanju vrijeme u kojem je potrebno izvršiti rezervaciju usluge koja je uvijek navedena na ponudi u formi. Primjer “ponuda vrijedi 3 dana” ili “ponuda vrijedi 7 dana”… ili neovisno o tome ste naveli da svojevoljno prihvaćate ponudu s opisanim i dogovorenim referencama. Nakon toga ako ste izvršili rezervaciju uslugu Vi ste zakupili naše vrijeme (dan i vrijeme). Tade sve druge klijente koji bi zatražili identičan termin ili termin koji bi se preklapao s Vašim, ne može dobiti bez obzira da li ste Vi zakupili uslugu za 1 Kunu, a drugi klijent za 1001 Kn 🙂

Ne želimo da ovaj naputak o otkazivanju termina Vas odbija od naših usluga, nego je samo informativnog karaktera da ste upoznati s principom rada, jer naše usluge su na visokom profesionalnom nivou u javnosti kojoj mi pripadamo.

Pravila rezervacija mađioničarske usluge

Pravilo je da tko prije rezervira, termin je njegov. Kako se može otkazati dogovoreni termin? Predpostavimo da ste rezrvirali termin. Dobili ste ponudu, potvrdili. Na samoj ponudi je cijena koju ste Vi prihvatili. Iz nekog razloga morate otkazati termin (nažalost bolest, ili zbog neplaniranog puta ili zbog ružnog vremena jer ste planirali događanje na otvorenom…)..postoje 2 načina kako otkazati: Jedan način je da minimalno 7 dana prije dogovorenog termina s nama dogovorite novi termin koji ćete ispoštovati, a drugi način je da refundirate nam štetu s 40% ukupno dogovorenog iznosa iz ponude koju ste prihvatili.
Što mi gubimo kada netko otkaže dogovoreni termin?

1. Kompletan program koji smo za Vas pripremili ima neku vrijednost (cijena koju ste Vi prihvatili).

2. Za isti termin druga 2, 3 ili više klijenata smo odbili…i nismo u mogućnosti iste više vratiti što nam stvara novi nerealizirani gubitak.

3. Dok s Vama komuniciramo dajemo maksimalno pažnje i poštovanja kako bi na vrijeme dobili ponudu, željenu informaciju, koristimo najsuvremeniju tehnologiju…

Djelatnike moramo platiti, originalne licence za software…,a sve je to neophodno kako bi upravo Vi u najkraćem vremenu dobili najbolju ponudu koju ćemo vrhunski odraditi i dokazati svoju profesionalnost. Nama nije u interesu da klijent otkaže termin i morate nam refundira s 40%.

Mi volimo naš posao, jer mi smo kreativci koji će odlično zabaviti djecu ili odrasle. Ne zaboravite da ako ste rezervirali termin za prijepodne, zasigurno djelatnici neće noć ranije izaći u neki klub i ostati do 5 ujutro vani, a u 10 sati ujutro održati Vama program. Naši djelatnici dolaze odmoreni i koncentrirani na svoj posao, jer samo to je jedan ispravan put poslovanja.

Veselimo se svakoj suradnji s Vama

Brzina odgovora u minutama

Dobivanje ponude u satima

%

Brzina i ljubaznost

Iskustvo u godinama rada

Naša ponuda uključuje:

Profesionalni mađioničarski rekviziti prema prethodno ostvarenom dogovoru s Vama. U koliko se radi o dječjem programu za javno događanje je jedan program, dok za dječje programe za privatna događanja su drugačiji programi i shodno tome drugačiji rekviziti. U koliko se radi o eventu gdje se radi sam s kartama, osigurava se oprema koja je samo za ovu namijenu.
Prilagođena vrsti događanja. Najčešće elegantan sako, kravata ili leptir mašna…Nikako traperice i tenisice. Profesinalan “dress code” mora biti

Ponašanje mađioničar mora i treba biti primjereno. Bez obzira na opuštenost atmpsfere i vrstu događanja, mađioničar ima kodeks po kojem se dužan ponašati ljubazno, pristojno i kulturno kako i dolikuje. On nije gost događanja već djelatnik.

  • Stil rada 100% 100%
  • Educiranost u radu 100% 100%
  • Kvaliteta rada 100% 100%
Otkazivanje termina i privatnost

100% profesionalizam za Vas

R

Moderna tehnologija

Vrhunski kompjuterski programi za Vašu privatnu zaštitu podataka

Kriptirani podaci

Svi Vaši podaci koje nam dostavljate su kriptirani. Više o kriptiranju podatak, pročitajte OVDJE

Tajnovitost podataka

Podaci koji su nam poznati od Vas nikada ne proslijeđujemo niti ne dajemo trećim stranama. Brinemo i jamčimo o Vašoj privatnosti.

Privatnost podataka

Diskrecija i privatnost podataka jedan vrlo bitan čimbenik poslovanja.

Sve podatke koje Vi nama putem online obrazaca ili e-maila dostavljate mi strogo čuvamo kao poslovnu tajnu i isti nisu dostupni trećim stranama. Podaci s Vašim telefonskim brojevima, adresom, e-mail adresa…služe isključivo za trenutno događanje provjeru autentičnosti narudžbe kako bi mogli doći do Vas. Konkretno adresa održavanja programa, izdavanje računa te eventualno. E-mail uz Vaše odobrenje da smijemo poslati promotivni materijal u vidu novosti i aktualnosti (eng. newsletter). Niti jedan klijent nema i ne može imati uvid u bilo koji Vaš podatak, jer bi time bila narušena Vaša privatnost.
Baza podataka je zaštićena (enkripcijom) plaćenim kompjuterskim programom te nije moguće doći do nje na bilo koji način osim ovlaštenog djelatnika poduzeća s administratorskim pristupom (lozinkom).
Do sada smo radili za eminentne domaće i strane predstavnike iz svijeta politike, estrade…te garantiramo i jamčimo apsolutnu diskreciju podataka. Zašto sve ovo naglašavamo? Vi ste nam vrlo bitni i povjerenje koje ćete steći s nama zasigurno ćete i dalje preporučiti, jer je nama u istresu da ste zadovoljni s našom uslugom.

 

Naš javni ključ

Kada se radi o strogo povjerljivim podacima na najvišem nivou koriste se tzv. pravi klujčeva. Javni i privatni ključ. Služe za otključavanje kriptiranih e-mail poruka. U 99.99% slučajeva komunikacija e-mailom je sigurna, a ovo je samo dodatni stupanj sigurnosti. U koliko ste u panici da Vaš e-mail ne “dođe” u krive ruke tijekom slanja prema nama preuzmite naš javni ključ. Kliknite OVDJE

E-mail je dovoljan

Komunikacija putem e-maila je uistinu sjajna. U bilo kojem trenutku možete nam poslati poruku. Ne brinite za naše radno vrijeme, jednostavno nam se javite s upitom kroz online formular. Kreiran je za Vas, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku Vam odgovoriti s direktivnim i službenim odgovorom.

Ako imate za nas kakvo pitanja, slobodno nam se javite.
Pošaljite mi poruku

affiliate partner program

Želite li koristiti naš affiliate partner program? Više informacija OVDJE

Nazovi sada!