Otkazivanje termina i privatnost

Otkazivanje termina i privatnostJedno od najčešćih pitanja mnogih naših korisnika usluga je kako mogu otkazati termin nakon što smo izvršili rezervaciju?! Pokušati ćemo Vam na najjednostavniji način objasniti. Ne postoji Zakonom pisan način kako dogovoreni i potvrđeni termin se otkazuje. Koje su posljedice te da li postoji vrijeme otkazivanja termina definirano.

Svako poduzeće ima u svom poslovanju vrijeme u kojem je potrebno izvršiti rezervaciju usluge koja je uvijek navedena na ponudi u formi. Primjer “ponuda vrijedi 3 dana” ili “ponuda vrijedi 7 dana”… ili neovisno o tome ste naveli da svojevoljno prihvaćate ponudu s opisanim i dogovorenim referencama. Nakon toga ako ste izvršili rezervaciju uslugu Vi ste zakupili naše vrijeme (dan i vrijeme). Tade sve druge klijente koji bi zatražili identičan termin ili termin koji bi se preklapao s Vašim, ne može dobiti.

Ne želimo da ovaj naputak o otkazivanju termina Vas odbija od naših usluga, nego je samo informativnog karaktera da ste upoznati s principom rada, jer naše usluge su na visokom profesionalnom nivou u javnosti kojoj mi pripadamo.

Pravila rezervacija mađioničarske usluge

✓ po potvrdi termina od strane mađioničara Vladimira potrebno je uplatiti puni iznos dogovorenoga trajanja predstave po dobivenom računu na Vašu elektroničku poštu (email)

✓ ukoliko naručitelj odustane iz BILO kojeg razloga uplata se NE vraća

✓ ukoliko mađioničar Vladimir ne bude u prilici izvršiti dogovorenu uslugu, uplaćena sredstva se vraćaju u potpunosti (100% iznos)

✓ U koliko je usluga izvršena, a klijent ne želi platiti kao što je samo jednom bio slučaj sa sramotnom korisnicom iz Karlovca koja je nakon dječjeg rođendana 12.03.2023 pobjegla i nije platila, u tom slučaju dug predajemo agenciji za otkup potraživanja.

Brzina odgovora u minutama

Dobivanje ponude u satima

%

Brzina i ljubaznost

Iskustvo u godinama rada

Naša ponuda uključuje:

Profesionalni mađioničarski rekviziti prema prethodno ostvarenom dogovoru s Vama. U koliko se radi o dječjem programu za javno događanje je jedan program, dok za dječje programe za privatna događanja su drugačiji programi i shodno tome drugačiji rekviziti. U koliko se radi o eventu gdje se radi sam s kartama, osigurava se oprema koja je samo za ovu namijenu.

Prilagođena vrsti događanja. Najčešće elegantan sako, kravata ili leptir mašna…Nikako traperice i tenisice. Profesionalan “dress code” mora biti

Ponašanje mađioničar mora i treba biti primjereno. Bez obzira na opuštenost atmpsfere i vrstu događanja, mađioničar ima kodeks po kojem se dužan ponašati ljubazno, pristojno i kulturno kako i dolikuje. On nije gost događanja već djelatnik.

  • Stil rada 100% 100%
  • Educiranost u radu 100% 100%
  • Kvaliteta rada 100% 100%
mađioničar vladimir
Otkazivanje termina i privatnost

Privatnost podataka

Diskrecija i privatnost podataka jedan vrlo bitan čimbenik poslovanja.

Sve podatke koje Vi nama putem online obrazaca ili e-maila dostavljate mi strogo čuvamo kao poslovnu tajnu i isti nisu dostupni trećim stranama. Podaci s Vašim telefonskim brojevima, adresom, e-mail adresa…služe isključivo za trenutno događanje provjeru autentičnosti narudžbe kako bi mogli doći do Vas. Konkretno adresa održavanja programa, izdavanje računa te eventualno. E-mail uz Vaše odobrenje da smijemo poslati promotivni materijal u vidu novosti i aktualnosti (eng. newsletter). Niti jedan klijent nema i ne može imati uvid u bilo koji Vaš podatak, jer bi time bila narušena Vaša privatnost.
Baza podataka je zaštićena (enkripcijom) plaćenim kompjuterskim programom te nije moguće doći do nje na bilo koji način osim ovlaštenog djelatnika poduzeća s administratorskim pristupom (lozinkom).
Do sada smo radili za eminentne domaće i strane predstavnike iz svijeta politike, estrade…te garantiramo i jamčimo apsolutnu diskreciju podataka. Zašto sve ovo naglašavamo? Vi ste nam vrlo bitni i povjerenje koje ćete steći s nama zasigurno ćete i dalje preporučiti, jer je nama u istresu da ste zadovoljni s našom uslugom.

 

100% profesionalizam za Vas

R

Moderna tehnologija

Vrhunski kompjuterski programi za Vašu privatnu zaštitu podataka

Kriptirani podaci

Svi Vaši podaci koje nam dostavljate su kriptirani. Više o kriptiranju podatak, pročitajte OVDJE

Javni ključ za kripto poruke

U koliko želite poslati kriptiranu poruku, potrebno je preuzeti naš “javni ključ“. Za preuzimanje kliknite OVDJE

Nazovi!