Usporedba mađioničara Vladimira i  talentiranih dječakaiz garaže” koji se predstavljaju “kao mađioničari“, a angažirani su samo i jedino radi preniske i nerealne cijene. Pogledajmo neke najzanimljivije usporedbe.

MAĐIONIČAR VLADIMIR DRUGI KOJE SUSREĆETE
✓ 30 godina aktivnog iskustva ✘ Bez iskustva i (pred)znanja
✓ Samo trikovi za djecu i gostovanja na eventima ✘ Oni sve najbolje rade i sve mogu (tako misle, a ako dođu i odrade bude Vam sve jasno)
✓ Vrhunsko profesionalno znanje u radu ✘ Bez znanja i(li) edukacije, a samo oni smatraju da sve znaju i mogu.
✓ Profesionalac ✘ Amater
✓ Dolazi na dogovoren angažman točno na vrijeme ✘ Otkazuju nekoliko sati prije ili se uopće ne pojave
✓ Originalni trikovi i izvedba ✘ Kopiranje Vladimira i jako loša improvizacija
✓ Edukacija na eminentnim mjestima za profesionalce ✘ Gledanje trikova na YouTube
✓ Lice s naslovnice

✓ Rubrike na državnoj televiziji (RTL i Nova TV)
✓ Profesionalni mađioničarski rekviziti ✘ Trikovi igračke iz kutije za deterdžent
✓ Vladimir radi samo to i ništa drugo ✘ Studenti koji rade bez naknade ili za džeparac
✓ Realna cijena usluge ✘ Rade za sendvič i kavu iz hobija i zato cijena nije realna
✓ Održavana web stranica, njegovanje marketinga… ✘ Samo profil na društvenim mrežama za sve i svašta
✓ Program izgleda ležeran, ugodan i zanimljiv ✘ Zamorni trikovi koji su zanimljivi samo njima, ali ne i publici
✓ Korisnici se uvijek vraćaju, jer primjete razliku ✘ Jednokratno ih korisnici angažiraju samo radi niske cijene
✓ Jamstvo kvalitete. Plaćate samo kada ste 100% zadovoljni ✘ Jamstvo ne postoji
✓ Vladimir investira zaradu u znanje ✘ Nema investicije, jer od minimalnog honorara ne ostaje ništa

Mađioničar Vladimir

Dragi prijatelji,

Danas želimo razgovarati s vama o zabavi i zabavljačima na vašim društvenim događajima. Sigurno vam se već dogodilo da ste pozvali nekoga da zabavlja vaše goste, a onda ste se razočarali u izvedbu. Možda ste pozvali amatera koji nije uspio impresionirati publiku, ili ste se odlučili za instant zvijezdu koja se brzo ugasi. U takvim situacijama, gosti obično odlaze kući nezadovoljni i vaš događaj ostaje zapamćen po lošoj zabavi.

Kako bismo spriječili ovakve neugodne situacije, preporučujemo angažiranje profesionalnog mađioničara Vladimira. Vladimir je iskusan zabavljač koji je svojim izvedbama oduševio publiku diljem zemlje. Njegova izvedba nije samo kombinacija trikova, već i komunikacije s publikom i prezentacije koja ostavlja bez daha.

Jedna od najvećih prednosti angažiranja profesionalnog mađioničara poput Vladimira je ta što on ima dugogodišnje iskustvo i znanje o tome kako animirati publiku i stvoriti nezaboravnu atmosferu na vašem događaju. Za razliku od amatera ili instant zvijezda, on zna kako se nositi s neočekivanim situacijama koje se mogu dogoditi tijekom izvedbe.

S druge strane, amateri i instant zvijezde često nisu dovoljno iskusni da bi mogli obradovati publiku i držati pažnju tijekom cijele izvedbe. Njihove izvedbe često završe razočaravajuće, što u konačnici može negativno utjecati na dojam o vašem događaju.

Stoga, kada organizirate događaj i želite osigurati kvalitetnu i nezaboravnu zabavu za svoje goste, razmislite o angažiranju profesionalnog mađioničara Vladimira. On će vaš događaj učiniti nezaboravnim iskustvom koje će se dugo pamtiti.

Zahvaljujemo vam na pažnji i želimo vam uspješno organiziranje budućih događaja.

Za svoj novac imate legitimno pravo odabrati što želite i koga želite platiti (angažirati). Ovom usporedbom smo Vam samo približili da Vi jednostavnije primijetite razliku. Ne može biti slučajnost da je Vladimir jedini HR mađioničar koji ima vlastite emisije i rubrike na državnoj televiziji, da dulje od 30 god je najuspješniji HR mađioničar.