Vikend mađioničara u Zagrebu 2014 godine održan je događaj stvoren prvi puta nakon 13 godina od zadnjeg događaju u metropoli Hrvatske. Organizator i pokrovitelj Vladimir Štimac

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014 povijesno je događanje u karijeri mađioničara. Više od 50 gostiju proveli su predivan dana na ovom događanju koje je ugostilo najeminentnija imena iz svijeta iluzionizma iz cijele Europe. Lokacija hotel Antunović Zagreb. Održala su se tri velika predavanja s kulminacijom najočekivanijeg gosta iz Velike Britanije gospodina Michael Vincenta koji je predstavio nevjerojatne trikove koji su u zatvorenom krigi ljudi bili objašanjeni.

Cilj ovog događanja bila je promocija i prezentacija mađioničarske umjetnosti pod generalnim pokroviteljstvom mađioničara Vladimira Štimca, ujedno vlasnika licence Zagreb magic eventa. Spomenuti ćemo još neke vrlo bitne goste koji su svojim dolaskom učinili ovo događanje nesvakidašnjim.

Predavači mađioničarske umjestnosti:

Gogo Requiem iz Makedonije

Marko Makaj iz Hrvatske

Michael Vincent iz Velike BritanijeGosti na završnom

Gala show programu:

Zrno Bibera (HR)

Luka Vidović (HR)

Grifony (Srbija)

Piksi i Zeka (Srbija)

Gogo Requiem (Makedonija)

Rico (HR)

Stefano (HR)

Michael Vincent (UK)

Budući su tijekom dana pdržana dva natjecanja, jedno u stolnim trikovima, a drugo u scenskim trikovima ovo su službeni rezultati natjecanja:

3 . mjesto osvojio je Blaž Dobravec (Slovenija)

2. mjesto osvojio je Zlatko Brlić Brlini (Slovenija)

1. mjesto osvojio je Timoteo Crnković (Hrvatska)

GARAND PRIX: SAM SEBASTIAN (Slovenija)

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014

popratili su i mediji:

Uvod / Intro:

Nazovi!