Vikend mađioničara u Zagrebu 2014 godine održan je događaj stvoren prvi puta nakon 13 godina od zadnjeg događaju u metropoli Hrvatske. Organizator i pokrovitelj Vladimir Štimac d.o.o.

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac d.o.o.

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014 povijesno je događanje u karijeri mađioničara. Više od 50 gostiju proveli su predivan dana na ovom događanju koje je ugostilo najeminentnija imena iz svijeta iluzionizma iz cijele Europe. Lokacija hotel Antunović Zagreb. Održala su se tri velika predavanja s kulminacijom najočekivanijeg gosta iz Velike Britanije gospodina Michael Vincenta koji je predstavio nevjerojatne trikove koji su u zatvorenom krigi ljudi bili objašanjeni.
Cilj ovog događanja bila je promocija i prezentacija mađioničarske umjetnosti pod generalnim pokroviteljstvom mađioničara Vladimira Štimca, ujedno vlasnika licence Zagreb magic eventa. Spomenuti ćemo još neke vrlo bitne goste koji su svojim dolaskom učinili ovo događanje nesvakidašnjim.

Predavači mađioničarske umjestnosti:
Gogo Requiem iz Makedonije
Marko Makaj iz Hrvatske
Michael Vincent iz Velike BritanijeGosti na završnom Gala show programu:Zrno Bibera (HR)
Luka Vidović (HR)
Grifony (Srbija)
Piksi i Zeka (Srbija)
Gogo Requiem (Makedonija)
Rico (HR)
Stefano (HR)
Michael Vincent (UK)

Budući su tijekom dana pdržana dva natjecanja, jedno u stolnim trikovima, a drugo u scenskim trikovima ovo su službeni rezultati natjecanja:

3 . mjesto osvojio je Blaž Dobravec (Slovenija)
2. mjesto osvojio je Zlatko Brlić Brlini (Slovenija)
1. mjesto osvojio je Timoteo Crnković (Hrvatska)
GARAND PRIX: SAM SEBASTIAN (Slovenija)

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014

popratili su i mediji:

Večernji list piše, kliknite OVDJE

 

2 PROGRAM HRVATSKOG RADIJA, 4.2.2014, NAJAVA DOGAĐAJA

2 PROGRAM HRVATSKOG RADIJA, 5.3.2014, NAJAVA DOGAĐAJA

Uvod / Intro:

Proglašenje pobjednika:

MAĐIONIČAR ZA VAŠE DOGAĐANJE

rezervacija_madjionicarŽelite li i Vi da mađioničar Vladimir posjeti Vaše događanje? Angažirajte ga i napravite nešto zanimljivo, kreativno i nesvakidašnje za svoje klince, prijatelje, poslovne partnere. Javite nam se na +385-98-229-718 ili pošaljite svoj upit ili popunite online obrazac za rezervaciju mađioničara za svoje omiljeno događanje (dječji rođendan s mađioničarom, dječje manifestacije, krstitke, tulumi, početak ili kraj školske godine..) Vidimo se na Vašoj zabavi. Sami odaberite prigodu, a sve ostalo prepustite našem mađioničaru. 0-24 sata dostupan Vam je i online obrazac za jednostavan i pregledniji unos podataka kako bi Vi u svakom trenutku mogli nesmetano i sigurno izvršiti rezervaciju nastupa mađioničara. U koliko je potrebna dodatna asistencija ili pomoć stojimo Vam na raspolaganju. Popunite obrazac ili nam se javite da se čujemo i krenimo u stvaranje najljepše čarolije!

REZERVACIJA MAĐIONIČARA

Trebate više informacija o mađioničaru? Svakako nam se javite da se čujemo, možda da kreiramo neki program za Vas ili samo da se jednostavno upoznamo 🙂 Možete nas pratiti i na popularnim društvenim mrežama i preporučiti prijateljima.

Rezervirati da Vam dođe pravi mađioničar nikada nije bilo jednostavnije, lakše i brže.

Telefon

+385 91 252 1292

Prosijek odgovora na e-mail u minutama unutar radnog vremena

Prosječan broj poziva korisnika mjesečno

Broj e-mailova koje smo poslali i prilimi u prošloj godini

Broj korisnika u prošloj godini

Nazovi!