Mađioničar Vladimir | Weekend Magic 2014 - Zagreb

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014 godine održan je događaj prvi puta od 2001. god od zadnjeg sličnog događaja u metropoli Hrvatske. Organizator i pokrovitelj Vladimir Štimac

Vladimir Štimac

Mađioničar, Vladimir Štimac

Dragi kolege i prijatelji,

Želim izraziti iskrenu zahvalnost svima koji su se odazvali našem Zagreb Magic Eventu. Vaš dolazak kao posjetitelja, zaljubljenika u trikove, natjecatelja ili gosta učinio je ovaj događaj zaista posebnim i nezaboravnim.

Vaša podrška i entuzijazam donijeli su dodatnu čaroliju u našu zajednicu. Bilo je predivno vidjeti kako se međusobno potičete, razmjenjujete trikove i dijelite strast prema čaroliji.

Hvala vam što ste svojim prisustvom uveličali ovaj događaj i što ste zajedno s nama stvarali nezaboravne trenutke. Vaša podrška daje nam snagu da nastavimo s organizacijom sličnih događaja u budućnosti.

Još jednom, hvala vam svima što ste bili dio našeg Zagreb Magic Eventa. Veselimo se sljedećem susretu i još jednom ćemo zajedno stvarati magiju!

Vladimir Štimac

Mađioničar, Magic Vladimir

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014 povijesno je događanje u karijeri mađioničara. Više od 50 gostiju proveli su predivan dan na ovom događanju koje je ugostilo najeminentnija imena iz svijeta iluzionizma iz cijele Europe. Lokacija hotel Antunović Zagreb. Održala su se tri velika predavanja s kulminacijom najočekivanijeg gosta iz Velike Britanije gospodina Michael Vincenta koji je predstavio nevjerojatne trikove koji su u zatvorenom krugu ljudi bili objašnjeni.

Cilj ovog događanja bila je promocija i prezentacija mađioničarske umjetnosti pod generalnim pokroviteljstvom mađioničara Vladimira Štimca, ujedno vlasnika licence Zagreb magic eventa. Spomenuti ćemo još neke vrlo bitne goste koji su svojim dolaskom učinili ovo događanje nesvakidašnjim.

Predavači mađioničarske umjetnosti:

Gogo Requiem iz Makedonije

Marko Makaj iz Hrvatske

Michael Vincent iz Velike Britanije


Gosti GALA SHOW-a:

Zrno Bibera (HR)

Luka Vidović (HR)

Grifony (Srbija)

Piksi i Zeka (Srbija)

Gogo Requiem (Makedonija)

Rico (HR)

Stefano (HR)

Michael Vincent (UK)

Budući su tijekom dana održana dva natjecanja, jedno u stolnim trikovima, a drugo u scenskim trikovima ovo su službeni rezultati natjecanja:

3 . mjesto osvojio je Blaž Dobravec (Slovenija)

2. mjesto osvojio je Zlatko Brlić Brlini (Slovenija)

1. mjesto osvojio je Timoteo Crnković (Hrvatska)

GARAND PRIX: SAM SEBASTIAN (Slovenija)

Stručni ocjenjivački žiri:

Dr. Janko Stipaničić (HR)

g. Bojan Barišić (HR)

Mr. Griffony (Srbija)

g. Hugo Šekoranja (Slovenija)

Mr. Michael Vincent (UK)

Vikend mađioničara u Zagrebu 2014

popratili su i mediji:

Večernji list

2 PROGRAM HRVATSKOG RADIJA, 4.2.2014, NAJAVA DOGAĐAJA

2 PROGRAM HRVATSKOG RADIJA, 5.3.2014, NAJAVA DOGAĐAJA

Uvod / Intro: