Za svečano otvorenje Atlanta Merkur casina bio sam u posebnoj dobroj fazi rada. Uvijek se dobro pripremam za svako gostovanje, ali ovo ću izdvojiti kao jedno u kojoj sam po prvi puta radio kombinaciju mađioničarskih trikova na drugačijem nivou. Uključio sam najnovije elemente koje niti jedan mađioničar trenutno u Hrvatskoj ne primjenjuje u svojim programima. Gotovo 20 mjeseci rada investirao sam u samo jedan element. Pokazalo se sjajno. Upravo ovo gostovanje dalo mi je nova krila za još bolji rad.
Vladimir Štimac

profesionalni mađioničar

Mađioničar u Vašem casinu, cijene usluga

Cijene usluga jedno je od najčešćih pitanja i kamen spoticaja kada treba odlučiti da li angažirati mađioničara ili ne. Za plaćeni novac realno Vi dobivate puno bolje od očekivanoga, puno bolje nego bilo koja web stranica nekoga može predstaviti, ali usmena preporuka i mišljenja drugih su vrlo bitna.

Ne žalite novac investirani u nesvakidašnju mađioničarsku zabavu. Ovu vrstu zabave zasigurno nikada nećete zaboraviti. Naprotiv, zaželjeti ćete opet. Svi korisnici nam se uvijek vrate. Budite i Vi dio zadovoljnih korisnika usluga. Nemojte nasjesti na lažne mađioničare koji Vam se po internetu predstavljaju s jednakom uslugom. U koliko imate sumnju ili dilemu, jednostavno dogovorite sastanak s našim PR timom i za Vas biti će priređena besplatna demonstracija tijekom pregovora u trajanju 10 minuta na području grada Zagreba.

Cijena se vidi dok popunjavate narudžbu kada odredite trajanje usluge.

Mađioničar na otvorenju Atlanta Merkur casina u najstrožem centru Metropole. iznenadio je sve prisutne novim trikovima. Uistinu čarobno mjesto koje obiluje pozitivnom energijom, ljubaznim osobljem, fantastičnim interijerom i mnoštvom ugodnih zabavnih sadržaja. Jedan od sadržaja bio je mađioničar. Prisutni nisu na staromodan način samo gledali kako mađioničar izvodi trikove, već svi gosti postali su dio najveće čarolije. Dogodila se fuzija mađioničarskih trikova u koju su svi bili aktivno uključeni. Novi do sada vrlo rijetko viđeni trikovi ostavili su prisutne u čuđenju i divljenju mađioničarskoj umjetnosti.

Mađioničar na otvorenju Atlanta Merkur casina

Zašto mađioničar na otvorenju Atlanta Merkur casina?

Mađioničaru je definitivno mjesto na ovakvom događanju. Ovo mjesto nije za amatere mađioničare već za iskusnog profesionalca popust Vladimira koji je posvetio veći dio života u educiranje i poseban te rijetko viđen način pokazivanja trikova. Publika zapravo nije niti svjesna kada postoje dijelom čarolije. Konačan rezultat je uvijek osmijeh, čuđenje i vječno pitanje “Kako je on to napravio?“. Upravo to mađioničara Vladimira odvaja od drugih mađioničara jer njegov atipičan pristup, šarm i način komunikacije s gostima je dotjeran do savršenstva. Godine aktivnog rada čine svoje.

Nešto novo i do sada nikada korišteno u Hrvatskoj

Mađioničar na otvorenju Atlanta Merkur casina izveo po prvi puta nešto do sada drugačije u svojem programu. Ne smijemo točno opisivati o čemu se radi, ali osim trikova te standardnih mađioničarskih pomagala koji su za publiku nevidljivi, mađioničar se koristio novom tehnikom. Predmeti bi u vrlo kratko dijelu sekunde nestali ili se pojavili pred očima gledatelja. Mađioničar na otvorenju Atlanta Merkur casina dobio je stotine potpitanja je li ovo moguće što sam sada vidio ili je samo san. Trenutno mađioničar Vladimir usavršava i dotjeruje sebe ili popularno rečeno u “update fazi je“.

Mađioničar na otvorenju Atlanta Merkur casina dobio je ponovno mnogobrojne pohvale. Gotov svatko nakon odrađenoga trika zaželio se slikati sa mađioničarom čija je reputacija jako visoka, a ostaje uvijek je vrlo skroman sa riječima.

Nazovi!