Cijena dolaska mađioničara po zonama!

Teritorij RH. 🚙 Cijena dolaska po zonama!

🚙 30 € / 226.04 HRK dolazak: Sesvete, V. Gorica, Zabok, Sv. Ivan Zelina, Jaska, Zaprešić, Samobor, Dugo Selo, Strmec, Sesvete, Popovec, Kašina, Sv. Nedelja, Rugvica
🚙 60 € / 452.07 HRK dolazak: Krapina, Karlovac, Ivanić-Grad, Vrbovec, Petrinja, Vrbovec, Sisak, Ozalj
🚙 90 € / 678.11 HRK dolazak: Varaždin, Ivanec, Bjelovar, Rovišće, Križevci, Topusko, Popovača, Duga Resa
🚙 120 € / 904.14 HRK dolazak: Čakovec, Koprivnica, Đurđevac, Kutina, Garešnica, Novska, Hr. Kostajnica, Slunj, Josipdol, Ogulin, Vrbovsko
🚙 250 € / 1883.63 HRK dolazak – Slatina, Plitvička jezera, Korenica, Delnice, Skrad, Pakrac, Daruvar, Virovitica

🚙 ✈️ 🚢  poseban model naplate dolazaka za vrlo udaljena mjesta u odnosu na Zagreb kao polazište, pr. otoci i mjesta Novalja, Ilok, Pag, Cres, Lošinj, Cres, Korčula, Mljet, Hvar, Brač . . .

Cijene usluga za udaljenije lokacije od 100 km od Zagreba se drugačije obračunavaju zbog vremena provedenog na putovanju kao jedan model obračuna. Nakon udaljenosti veće od 100 km obračunavamo po drugom modelu.

Ponekada korisnici postave pitanje kako da je grad A po jednoj cijeni, a Grad B koji je udaljen 20 km dalje je skuplji. Kao što je gore objašnjeno, do 100 km je jedan model naplate, a nakon 100 km se drugačije obračunava. Međutim, uvijek radimo najbolje što možemo da pružimo kvalitetnu uslugu na svim lokacijama, bez obzira na udaljenost.

Kada se nalazimo na udaljenijim lokacijama, imamo manje vremena da u Zagrebu odradimo jednaku uslugu kao što bismo mogli da nismo bili na putu. Stoga se u takvim slučajevima cijene usluga mogu razlikovati kako bi se nadoknadilo vrijeme provedeno na putovanju.


Nazovi!