Mađioničar Vladimir | Jeftinija opcija

Čuvajte se povoljnijih opcija

U svijetu kojem živimo opreza nikada dosta. Pogotovo kada se radi o nečemu što nije svakidašnje poput mađioničarskih nastupa. Budući u Hrvatskoj aktivno i profesionalno ima samo 5-6 mađioničara nije teško zaključiti ili predosjetiti da je neka usluga kako se popularno kaže “lažnjak“.
Mađioničar Vladimir radi skoro 30 godina kao profesionalni mađioničar koji se susreo s mnogim izazovima.

Vrlo često ljudi prvo pitaju za cijenu i uspoređuju sa cijenom koju su dobili od nekog drugog koji je povoljniji. Kasnije se uspostavi da tom drugom koji je puno povoljniji mu se slučajno “ispraznio mobitel” i nije se mogao više javiti, da “slučajno” ne može doći ili da kasni iz nekog razloga, ali se čak nije mogao niti javiti.
Da bi Vi elegantno zaobišli ovu problematiku, slobodno se javite, porazgovarajmo, upoznajmo se… doživite novu dimenziju dobrog korisničkog iskustva sa mađioničarom Vladimirom.

Čuvajte se prevaranata!

Na tržištu se pojavilo nekoliko pojedinaca koji se predstavljaju kao mađioničar sa RTL Kockice. JEDINI mađioničar sa RTL Kockice iz serijala “Čarobni štapić” je VLADIMIR ŠTIMAC. Svi  drugi koji po društvenim mrežama stavljaju jednak #hashtag, naziv i sl. Vam se predstave pod tim nazivnikom su prevaranti i prijavite ih MUP-u za obmanu i lažno predstavljanje! Stoga čuvajte se povoljnijih opcija!

Mađioničar Vladimir | SMS poruke
Mađioničar Vladimir | SMS poruke
Mađioničar Vladimir | SMS poruke