Česta pitanja korisnika usluga vezano za gostovanje mađioničara

pogledajte neke odgovore na često postavljanja pitanja. Imate li pitanje, javite nam se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovdje ćete pronaći više od 80% odgovora na pitanja koja nam postavljate e-mailom, telefonski ili kada se vidimo na  nekom događanju. Kako bi upravo Vama olakšali unaprijed smo kreirali paletu pitanja i odgovora koji će Vam zasigurno pomoći. U koliko ne pronađete željeni odgovor uvijek nam se možete javiti. Biti će nam zadovoljstvo da na svako pitanje odgovorimo.

RezervacijaKontakt

Česta pitanja korisnika usluga vezano za gostovanje mađioničara

Koliko unaprijed treba naručiti gostovanje mađioničara?
Uistinu nema pravila. Neki termini su slobodni još možda i za danas, a neki termini su popunjeni i po godinu dana unaprijed. Pravilo je da kada korisnik usluge rezervira onda je to njegov termin.
Kada popunim formular da li je to izvršena rezervacija?
Nije. Popunjeni formular je samo predbilježba za nastup (gostovanje) mađioničara. Nakon toga Vas mi kontaktiramo na e-mail ili telefon te tada nam Vi potvrđujete ili otkazujete uslugu. U 99% slučajeva ljudi koji su popunili predbilježbu (formular) su vrlo sigurni da žele najbolju uslugu i odmah rezerviraju ili nam to navedu u napomeni.
Da li moram odmah izvršiti uplatu ako rezerviram mađioničara?
U velikom broju slučajeva kada naručujete mađioničara i potvrdili ste uslugu dobiti ćete predračun koji je potrebno unutar 7 dana platiti. Na taj način mi smo sigurni da ste uistinu zainteresirani za uslugu i da ste Vi sigurni da će usluga biti održana. Ako se radi o događaju koji će biti nakon dulje od mjesec dana od trenutka rezervacije, potrebno je uplatiti akontaciju. Ona je 50% dogovorenoga iznosa. Ostatak se plaća neposredno prije održavanja usluge.
Što ja trebam pripremiti za gostovanje mađioničara?
U 99% slučajeva Vi ne morate ništa atipično pripremiti za gostovanje mađioničara. Mađioničar Vladimir donosi sve. Od svoje garderobe, opreme, osmijeha 🙂 Eventualno je potrebno da definirate željeno mjesto na kojem će on pokazivati trikove i garderoba u kojoj se može prekostimirati i ostaviti na sigurnome svoje privatne stvari u vrijeme nastupa budući dok radi nema kod sebe privatne stvari (mobitel, novčanik…).
Dobivam li račun za uslugu?
Naravno. Bez računa se ne računa. Mađioničar će Vam ispostaviti običan ili R1 račun za izvršenu uslugu sukladno Vašoj želji. Račun izdajemo onda kada je uplata vidljiva na našem poslovnom računu. Jasno je izražena stavka cijene usluge, PDV te svi obavezni zakonski elementi koje račun mora posjedovati. U koliko plaćanje se vrši gotovinom ili karticom dobivate fiskalni račun koji je verificiran ZKI i JIR oznakom od Porezne uprave te je valjan bez pečata i potpisa. Pogledajte tekst o računu na službenoj stranici Ministarstava financija, kliknite OVDJE
Što ako moram odustati, a uplata je izvršena?
U koliko ste uplatili akontaciju od 50% ili koliko smo dogovorili, a u međuvremenu ste promijenili datum, akontacija je dio novca koji nepovratan. Međutim u velikom broju slučajeva na zadovoljstvo naših korisnika pronalazimo termin unutar 30 dana koji i Vama i nama paše da se usluga održi te ne gubite onda uplaćeni dio.
Kako je najbolje izvršiti rezervaciju?
Najbolje je rezervaciju izvršiti online putem formulara ili e-maila. Tako mi imamo pismen trag o Vama i shodno tome je Vama potvrda da ste izvršili predbilježbu. Onda Vas zovemo i usmeno sve dogovorimo. Kompletan dogovor šaljemo na Vaš e-mail koji trebate potvrditi ili otkazati sukladno gore navedenim uvjetima poslovanja. Iste možete naći OVDJE
Da li naše podatke proslijeđujete trećim osobama?
Ne! Vaši podaci su samo u našoj internoj bazi podataka i služe jedino i isključivo za kreiranje predračuna ili ponude te da Vas možemo kontaktirati uoči događanja koje ste naručili. Pogledajte članak o privatnosti podataka. Kliknite OVDJE
Kolika je cijena dolaska?

Cijena dolaska u gradu Zagrebu je potpuno besplatna. U svako udaljeno mjesto, grad, naselje… dolazak se naplaćuje. Napravili smo zone dolaska koje se mogu vidjeti koja je cijena. Budući da za vrlo udaljene lokacije (preko 100 km u jednom smjeru)  osim putnih trošarina treba se podmiriti vrijeme, jer izvođač gubi  puno vremena na samo putovanje, a u to vrijeme realno provedeno na putu bi mogao odraditi nekoliko gostovanja u Zagrebu. Zvuči fer, zar ne? Pogledajte zone, OVDJE

Česta pitanja korisnika usluga vezano za gostovanje mađioničara ste pročitali. Imate li još neko pitanja, ma slobodno se javite i rado ćemo Vam na svako od njih odgovoriti. Veselimo se suradnji s Vama.
Nazovi!